Yhteystiedot

Sanna Kröger
050-5330339
sanna.nuuvinmaki@gmail.com

Ajankohtaista

Myytävänä kesän 2023 kuivaa pyöröpaaliheinää, analyysit otettu.

Henkilöt Nuuvinmäen toiminnassa

Sanna Kröger

Aloitin ratsastusharrastuksen viisi vuotiaana ja harrastus on jatkunut aina tähän päivään saakka muuttuen kymmenisen vuotta sitten täysipäiväiseksi työkseni. Olen ennättänyt nähdä ja ratsastaa lukuisia hevosia ja toivon vielä listan kasvavan. Jokaisesta hevosesta olen saanut uutta ja arvokasta oppia ja keinoja ratkoa pulmia. Minulle hevosten hyvinvointi on tärkeintä työssäni. Vain hyvinvoiva ja terve hevonen pystyy parhaisiin suorituksiin ja kehittymään eteenpäin. Kilparatsastus on lähellä sydäntäni, olen kilpaillut kotimaassa esteratsastuksen GP-sarjaa niin nuorissa, 135-140cm tasolla, kuin senioreissakin, 145-150cm tasolla, sijoittuen. Olen osallistunut useampiin SM kilpailuihin, junioreissa, nuorissa ja senioreissa, ollen parhaillaan 4. nuorissa ja kahteen otteesseen 5. senioreissa. Kaikki menestys kilparatsuni olen nostanut itse nuortenhevosten luokkien kautta aina 130 tasolta 150cm luokkiin saakka. Valmentaudun pääsääntöisesti Sanna Backlundin kanssa, olemme tehneet yhteistyötä Sannan kanssa pian 15 vuotta. Valmennan itse myös ratsukoita esteratsastuksessa aikatauluni niin salliessa. Päävastuutani ovat täysihoitotallin pyörittäminen ja hevosten ratsutus. Nykyisin "harrastan" myös estehevoskasvatusta. 

Kirsi Kröger

Olen toiminut Arin kanssa maatalousyrittäjänä jo vuodesta 1985. Hevoset ovat kiinnostaneet pikkutytöstä asti, vaikka ensimmäisen kerran kävin hevosen selässä vasta aikuisiällä. Nykyään olen ratsastamisen sijaan keskittynyt hevosten hoitoon. Huolehdin tallin päivittäisistä rutiineista Sannan kanssa.

Ari Kröger

Olen toiminut maatalousyrittäjänä vuodesta 1985 saakka. Hevoset ovat tulleet mukaan kuvioihin 90-luvun alussa, jolloin rakensimme oman pikkutallin kahdelle hevoselle. Tyttöjen säännöllinen valmentautuminen ja kilpaileminen on vienyt minua ympäri Suomea vuosien saatossa. Hevosmäärä on myös kasvanut vuosien aikana ja sekös onkin pitänyt minut kiireisenä "rakennusmiehenä" uusien tilojen tarpeen ja remontoinnin vuoksi. Minun vastuualueitani ovat viljely ja koneurakointi.