Yhteystiedot

Sanna Kröger
050-5330339
sanna.nuuvinmaki@gmail.com

Ajankohtaista

Myytävänä kesän 2023 kuivaa pyöröpaaliheinää, analyysit otettu.

Tilat

I-tallin käytäväkuva. Mukana menossa myös tallin "vahtikoira" Jalmari

I-talli

Nuuvinmäen ykköstallissa on 15 karsinaa, joista jokaisessa on juoma-automaatit hevosille. Kaksi karsinaa on mitoitettu myös tarpeen tullen varsomiskarsinoiksi. Ykköstallissa on myös pesukarsina, solarium sekä pakkopilttuu hevoselle. Tallin asukkaille on myös omat satula- ja loimihuoneet. Tallissa sijaitsee myös WC-tilat.Issikkatallin käytävä

"Punainen talli"

Nuuvinmäen I-tallin ohessa sijaitsee punainen vanhempi puoli, jossa on 7 karsinaa. Jokaisessa karsinassa on juoma-automaatit. Punaisesta tallista löytyy myös oma pesukarsina, loimihuone sekä satulahuone. 

Isokiven talli

II-talli (Isokiven talli)

Nuuvinmäki tarjoaa täysihoito- ja ylläpitopaikkoja myös vuokratuissa tiloissa Isokiven tallilla. Talli sijaitsee aivan Nuuvinmäen tilojen läheisyydessä. Tallissa on 13 karsinapaikkaa, joista neljä on varsomiskarsinoita.Tallista löytyy myös satula- ja loimihuoneet sekä pesukarsina.

Ratsastuskenttä

Kenttä

Nuuvinmäen ratsastuskentällä on kokoa 31m x 87m. Kenttä on asiakkaiden vapaassa käytössä ja sitä voivat varata muutkin kuin tallin asiakkaat esimerkiksi valmennuksiin. Kysy Sannalta lisää kentän vuokraamisesta.

Kentässä on hyvä hiekkapohja. Se on myös valaistu, joten pimeän aikaankin on mahdollista ratsastaa. Lisäksi kentällä on estekalusto, joka on vapaassa käytössä kentän vuokran yhteydessä.

Maneesi sisältä

Maneesi

Nuuvinmäellä sijaitsee myös vuonna 2010 valmistunut ratsastusmaneesi. Kokoa maneesin kentällä on 22m x 60m. Maneesissa on kentän tavoin käytössä estekalusto hyppäämistä varten. Lisäksi maneesissa on lämmitetyt kahviotilat, jossa voi kisojen aikana käydä ostamassa itselleen syötävää ja juotavaa. Maneesin tiloissa on myös 2 kpl WC:tä

Tiedustelut maneesin vapaista ajoista ja varauksista Sannalta.